Yhteystiedot:

Frank Oy

Valtatie 6
Karkkila 03600

+358 400 414 692
sofia.lundqvist@frankoy.fi
frank.vaatetalo@gmail.com

Aukioloajat:

Koronan vuoksi aukioloajat seuraavat:
MA-PE 12-18.00
LA 10-13.00

Ma 12-19
Ti-Pe 10-17
La 10-13

Myös sopimuksen mukaan!
Yrityksille


Olemme tehneet vuosien ajan paljon yhteistyötä eri yritysten kanssa vaateasioissa.
Oli työntekijäsi lähdössä messumatkalle tai tarvitsevat vain työvaatteita,
me etsimme sinun tarpeisiin ja budjettiisi sopivat vaihtoehdot.
Meiltä löydät niin takit, paidat kuin myös puvut nopeaan työelämään!
Ota yhteyttä sofia.lundqvist@frankoy.fi, ja suunnitellaan yhdessä!

 


Historia


1940-luvulla Lahdessa perustettiin tekstiileihin erikoistunut yritys, joka myi verhokankaista aina naisten alusvaatteisiin asti tuotteita. Vuosien saatossa Aino Frankin perustama yritys alkoi keskittymään yhä enemmän pelkästään vaatteisiin. Farkkujen saapuessa maailmanmarkkinoille, Frank toimi farkkujen erikoisliikkeenä ja myi sen ajan kuumimpia farkkumerkkejä, kuten MicMac ja Levis farkkuja. Pelkästään farkkukauppana Frank ei kuitenkaan pysynyt. Naisten ja miesten vaatteet niin arkeen kuin juhlaankin pitivät valikoiman pienenä, sillä rajattu liiketila ei antanut mahdollisuutta isompaan valikoimaan.

1990-luvulla, pahimman lamakauden aikaan Frankin pitäjät, Sirkka ja Risto Frank hyppäsivät tuntemattomaan ja päättivät keskittyä vain miesten vaatteisiin. Hyppy kannatti, sillä erikoistuminen vain miesten vaatteisiin antoi mahdollisuuden laajempaan valikoimaan ja yksilöllisempään palvelukokemukseen. Samalla linjalla on jatkettu jo kaksi vuosikymmentä.

2017 Frankilla tehtiin toinen sukupolvenvaihdos, kun Sirkka ja Risto Frankin tyttärentytär otti yrityksen johtoon 1.9.2017. Yritys jatkaa miesten vaatteiden erikoisliikkeenä, mutta rinnalle perustettiiin verkkokauppa, jonka tarkoituksena on laajentaa asiakaskuntaa ympäri Suomea!