Mitä meille kuuluu?

Mitä meille kuuluu?

Hei taas pitkästä aikaa!

Koronavirus on aiheuttanut melkoista päänvaivaa. Kesätavarat ovat sisällä, valmistujaisjuhlat peruttu ja asiakkailla ei luonnollisesti tarvetta hankkia kevyempää päälle saati valmistautua juhlakauteen. Siinä sitten ei auta kuin ihmetellä milloin ajat normalisoituvat. Olemme kuitenkin tehneet kaikenlaista ylimääräistä työtä, jottei tämä aika menisi täysin hukkaan.

Ensimmäinen Livestream-lähetys lähetettiin kotisohville 10.4. ja roudattiinkin loppuilta sitten toimituksia asiakkaille. Aivan äärimmäisen ihana konsepti, jossa sait hikoilla ensin ylikuormittuneen enkooderin vuoksi (live meinasi tökkiä alkumetreillä) ja seuraavaksi oli ihana nähdä asiakkaita pitkästä aikaa kun tehtiin kotiintoimituksia tapahtuman jälkeen. Toki ensimmäinen live oli vain naisten mallistosta, mutta saimme hyvää kokemusta isompaa kokonaisuutta varten. Seuraava live onkin 21.5.2020. Siihen voi jo ilmoittautua tästäToinen Livestream-lähetys tulee olemaan erityisesti meidän miesasiakkaille, vaikkakin naisille pientä silmäniloa tästä voikin olla. Kuvasimme poikkeuksellisesti Tehtaan Hotellilla ja otoksista tuli lähes täydellisiä. On aivan mahtavaa tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, mutta Tehtaan Hotellilla oli vielä sitä jotakin. Hotellin historia on täynnä erilaisia käänteitä ja ilman yhteistyötä en olisi päässyt tutustumaan sen hulppeisiin huoneisiin, jotka henkivät entistä aikaa hyvällä tavalla. Toivon, että matkailijat löytävät hotelliin myös koronakesänä. 

Vielä sen verran kuitenkin livelähetyksestä, että itse live alkaa klo 17.00 ja kestää suunnilleen 30min. Tämän jälkeen alamme selata tilauksia ja lähdemme toimittamaan suoraan kotiovelle, niin että lähtisimme matkaan viimeistään klo 19.00. Liven aikana tehtyjen tilausten kesken arvotaan 100€ lahjakortti. Mainittakoon vielä, että annamme kivan alennuksen KOKO mallistostamme myös liven aikana. Tämänkin vuoksi kannattaa ilmoittautua, jotta voimme lähettää linkin itse livestä.

Yrittäjien kahvihetki kuvattiin hiukan vappua ennen, mutta saatiin ladattua Youtubeen hiukan vapun jälkeen. Hauska kahvihetki parin paikallisen yrittäjänaisen kanssa sai paljon kiitosta. Joku asiakas tokaisi, että kauppiaan pitäisi aloittaa oma talk show. Siihen nyt tuskin kuitenkaan ruvetaan ihan vielä. Toivon kuitenkin, että yrittäjistä löytyisi kiinnostuneita uusimaan vastaavanlaista projektia, koska mikään ei ole niin mielenkiintoista kuin yrittäjien tarinat! Tämän kahvihetken voit käydä katsomassa kikkaamalla tästä.

Myymälä tulee kokemaan myös lähiaikoina muodonmuutoksen. Suunnitteilla on ilmalämpöpumpun asennus, sillä viime vuosina on ollut välillä tukalankin lämmintä sovittaa vaatteita myymälässämme. Nyt asia muuttuu ja saamme asiakkaillemme mukavempia sovitushetkiä! Samoin sovituskopit saavat kyytiä ja teemme vanhojen tilalle kaksi tilavampaa ja toimivampaa sovituskoppia. Kokonaisvaltaisena tavoitteena on siis palvella asiakkaitamme entistä paremmin, kun elämä muuttuu normaalimmaksi.Juhlaviikonloppu 21.-23.5. alkaa livestream-lähetyksellä ja jatkuu liikkeessä juhlatarjouksien merkeissä! Alennuksia erityisesti mittapuvuista, puvuista, bleisereistä ja housuista! Kyllä se juhlakausi sieltä tulee ja yleensä jokakerta yllättäen. Pyrimme kuitenkin noudattamaan valtion ohjeistuksia ja toivomme pitkää mieltä myymälässä vierailuun, jos vaikka sattuisi ruuhka iskemään. Aina voi tietysti turvata selustansa ja sopia kanssamme yksityisen sovitusajan. Tämä onnistuu helposti soittamalla tai pistämällä viestiä (+358) 400 414 692/ Sofia.

Kesätyöläinen! Jos kesällä eksyy ostoksille, voi vastassa olla varsin uusi tuttavuus. Päätimme koronasta huolimatta ottaa yhden kesätyöntekijän, koska nuoria palkataan mielestämme aivan liian vähän työelämään saati sitten koronan aikana. Toivotaankin siis, että tästä kokelaasta saataisiin pidemmäksi aikaa työvoimaa ja yksi nuori taas lisää työelämään!

Kaikesta huolimatta, toivotamme kaikki asiakkaamme lämpimästi myymälään. Tuotevalikoimamme on melkein hämmästyttävän onnistunut, joten nopeimmille riittää kokoja ja malleja! Nähdään siis kaupalla!


- Kauppias

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.