Kevät 2020

Kevät 2020

Olemme tulleet tilanteeseen, jota emme pystyneet ennalta arvioimaan ja nyt asiakaskuntamme on entistä suuremmassa asemassa, jotta voimme selviytyä. Vaatealaan liittyy yleensä sesonkien painotus ja juuri nyt olemme hetkessä, jolloin laskut ovat kerääntyneet ja nyt niitä pitäisi alkaa makselemaan kevään edetessä. Korona-virus aiheutti meille kuitenkin tilanteen, että emme pysty enää arvioimaan mahdollista vaikutusta liikevaihtoon tai sen jopa totaaliseen romahdukseen. Onneksi olemme perustaneet verkkokaupan jo aikoja sitten ja palvelumme ovat käytössä ympäri Suomea.

Verkkokaupan lisäksi pyrimme pitämään ovet aivan normaalisti auki. Meille pitää olla turvallista tulla myös tämän epidemian ajan, joten toivomme, että jokainen itsensä kipeäksi tunteva (myös allekirjoittanut mukaan lukien) ei tulisi liikkeeseen. Olemme tehostaneet hygieniasta huolehtimista ja meillä on harvemmin edes sitä yli 5 ihmistä liikkeessä samaan aikaan. Muistutan myös, että palvelemme erittäin joustavasti näinä aikoina, älä siis epäröi kysellä mahdollista kotisovitusta tai muuta ratkaisua, esim. yksityistä sovitusaikaa. Nyt kuitenkin mennään näillä mitä on eli tervetuloa!


Olemme ottaneet myös tukemishengessä paikallista osaamista myyntiin, eli TehtaanHotellin käsi-ja suihkusaippuaa, jotka ovat myös vegaanisia! Nämä toistaiseksi vain liikkeessä myynnissä, koska hupenevat melkoista vauhtia näinä aikoina.

Terveellisin terveisin,

Kauppias
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.